Maak kennis met Ezra, fysiotherapeut in opleiding bij fysiosportief

Hallo allemaal, Mijn naam is Ezra, ik ben 24 jaar en ik ben dol op kickboksen, calisthenics en gezelligheid. Tijdens mijn stage bij sysiosportief heb ik met veel plezier en toewijding gewerkt, en ik ben ontzettend blij dat ik na mijn stage hier mag blijven werken.

Sport speelt een grote rol in mijn leven, en ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren. Gedurende mijn stage heb ik veel geleerd en genoten van de interactie met de patiënten. Ik kijk ernaar uit om mijn expertise verder te ontwikkelen, vooral op het gebied van de verschillende extremiteiten. Ik ben enthousiast om deel te blijven uitmaken van dit leuke team en om onze patiënten te helpen hun doelen te bereiken!

Meer informatie over fysiotherapeut in opleiding bij fysiosportief lees je via de knop hieronder.

Lees meer over

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder