Maak kennis met fysiotherapeut Vera van fysiosportief

Mijn naam is Vera Fledderus en ben sinds september 2022 werkzaam als fysiotherapeute bij fysiosportief!

Hier heb ik een jaar stage gelopen, wat van beide kanten zo goed is bevallen, dat ik hier gelijk na mijn afstuderen aan de slag ben gegaan. Ik behandel voornamelijk op de Friesestraatweg, maar je kunt me ook af en toe vinden op de Vechtstraat.

Wanneer ik niet aan het werk ben, kun je me vooral vinden op de racefiets of mountainbike.

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het kan zijn als je door een blessure je sport niet kunt beoefenen. Ik help je daarom graag met allerlei blessures zoals enkel-, knie– en rugklachten.

vera-fysio-fysiosportief-groningen
19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder