Maak kennis met kinderfysiotherapeut Olga van fysiosportief

Hallo, ik ben Olga Kolkman en ben sinds 2011 met veel plezier aan het werk bij fysiosportief!

In ons gezellige team van fysiotherapeuten werk ik als kinderfysiotherapeut. De veelzijdigheid van het werken met kinderen spreekt mij erg aan. Van baby tot puber, van motorische ontwikkeling stimuleren naar sportrevalidatie, de verschillende problematiek waarvoor kinderen bij mij komen en de dynamiek van het samenwerken met ouder en kind kom ik s ochtends erg graag mijn bed voor uit en doe dan ook mijn uiterste best om ieder kind zo goed mogelijk te begeleiden op een leuke uitdagende manier.

Sinds 2018 zijn we gestart met het kinder-sport-spreekuur en ben ik eens per twee week op woensdag ochtend in het Martini Ziekenhuis te vinden. Dit spreekuur doe ik samen met de sportartsen Hans de Vries en Bram Bessem. We kijken hierbij multi disciplinair naar (complexe) sportblessures bij kinderen.

Naast werken hou ik zelf ook erg van bewegen en gezelligheid, voetballen/ tennis of lekker met de hond wandelen! Meer weten? Je kan mij vinden op de Friesestraatweg, Vechtstraat en Munnekeholm. Kom gerust eens langs of bekijk mijn eigen webpagina.

kinderfysiotherapie-groningen-fysiosportief-3
17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder