Maak kennis met kinderfysiotherapeut Olga van fysiosportief

Hallo, ik ben Olga Kolkman en ben sinds 2011 met veel plezier aan het werk bij fysiosportief!

In ons gezellige team van fysiotherapeuten werk ik als kinderfysiotherapeut. De veelzijdigheid van het werken met kinderen spreekt mij erg aan. Van baby tot puber, van motorische ontwikkeling stimuleren naar sportrevalidatie, de verschillende problematiek waarvoor kinderen bij mij komen en de dynamiek van het samenwerken met ouder en kind kom ik s ochtends erg graag mijn bed voor uit en doe dan ook mijn uiterste best om ieder kind zo goed mogelijk te begeleiden op een leuke uitdagende manier.

Sinds 2018 zijn we gestart met het kinder-sport-spreekuur en ben ik eens per twee week op woensdag ochtend in het Martini Ziekenhuis te vinden. Dit spreekuur doe ik samen met de sportartsen Hans de Vries en Bram Bessem. We kijken hierbij multi disciplinair naar (complexe) sportblessures bij kinderen.

Naast werken hou ik zelf ook erg van bewegen en gezelligheid, voetballen/ tennis of lekker met de hond wandelen! Meer weten? Je kan mij vinden op de Friesestraatweg, Vechtstraat en Munnekeholm. Kom gerust eens langs of bekijk mijn eigen webpagina.

kinderfysiotherapie-groningen-fysiosportief-3
19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder