Maak kennis met onze stagiairs fysiotherapie vanaf september 2023

Wij leren graag van elkaar en houden van een frisse blik in onze praktijk. Daarom begeleiden wij elk schooljaar stagiairs fysiotherapie. Vanaf september starten weer een aantal nieuwe stages fysiotherapie. Hieronder stellen de stagiairs zich aan je voor.

Wil je meer informatie over onze stages fysiotherapie?

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Anneroos van der Weerd

Hi, mijn naam is Anneroos. Ik ben 23 jaar en ben met mijn laatste jaar fysiotherapie begonnen. Op dit moment ben ik gestart met mijn eerste stage bij fysiosportief van september dit jaar tot februari volgend jaar. In m’n vrije tijd hockey ik bij G.C.H.C. en dat doe ik met veel plezier. Ook werk ik als vrijwilliger bij de kindertelefoon, en wat ik erg leuk vind is dat ik nu met Olga meeloop die kinderfysiotherapeut is. Daarnaast loop ik mee met Leon die gespecialiseerd is in de knie, en ik ben blij met die afwisseling zodat ik m’n kennis zo nog meer kan verbreden. Ik hoop hier bij Fysiosportief nog meer te leren over het vak en over wat voor fysiotherapeut ik wil worden. Ik heb er erg veel zin in!

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Órla Meghen

Hoi! Mijn naam is Órla Meghen, ik ben 22 en ik kom uit Ierland. Na 3 jaar studeren in Nederland loop ik nu stage bij fysiosportief om mijn vaardigheden als fysiotherapeut verder te ontwikkelen en om mijn Nederlands te verbeteren. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het schaatsen (ook al val ik heel vaak op het ijs!). Onder begeleiding van Frederik en Rowan, leer ik veel over knie- en schouderblessures en de behandeling ervan. Hopelijk tot ziens bij fysiosportief!

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Sophie de Haan

Hoi, mijn naam is Sophie de Haan en ik ben vanaf september te vinden als stagiaire bij fysiosportief aan de Friesestraatweg en de Vechtstraat. Je zult me vooral bij Bart Wevers en Nico Hoekstra tegenkomen! Ik kom uit Steenwijk en ben in 2020 begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool. In het verleden heb ik altijd gehockeyd en gevolleybald; nu vul ik deze tijd graag in de sportschool en voor de frisse neus ben ik het hardlopen ook gaan oppakken. In de vrije tijd die ik dán nog over heb sta ik voor de ezel te schilderen en te tekenen! Zin in een praatje? Spreek me gerust aan want dat vind ik heel gezellig!

stage-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-sophie

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Nick Marsman

Hallo, ik ben Nick Marsman. Ik ben 25 jaar en kom uit Overijssel. Dedemsvaart om precies te zijn. Nadat ik afgestudeerd ben als docent lichamelijke opvoeding ben ik begonnen aan de opleiding tot Fysiotherapeut. Ik loop stage bij Valerie en Demi waar ik veel leer over knierevalidatie en allerlei andere klachten. Ik vind het leuk om met klachten in de heup/been/enkel regio te werken en omdat Valerie en Demi in het hardloopteam van fysiosportief zitten zie ik veel van dat soort klachten. 
Ik loop een half jaar stage van 20 uur in de week. In de overgebleven tijd loop ik veel hard. Ik train bij Team4Mijl in Groningen en heb ambities om deel te nemen aan EK’s, WK’s en de Olympische Spelen. Als je wat vragen over hardlopen hebt moet je bij mij zijn! 

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Mara Schilder

Hallo! Ik ben Mara Schilder, 23 jaar oud. Ik kom uit Kampen, maar ik woon nu al vier jaar met plezier in Groningen. Vier jaar geleden gestart met de opleiding Fysiotherapie, maar ik ben er een jaartje tussenuit geweest voor een bestuursjaar bij FSV Fysiek, de studievereniging van fysiotherapie. De aankomende twintig weken mag ik stagelopen bij fysiosportief onder begeleiding van Marle en Pieter. Hier leer ik veel over knierevalidatie, klachten aan de wervelkolom en nog veel meer. Ik vind de variaties tussen klachten interessant, of het nou enkel of schouderklachten zijn.

In dit artikel

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder