Maak kennis met stagiair fysiotherapie Maaike

Hoi! Ik ben Maaike Keddeman, 23 lentes jong en aankomend half jaar zal ik mijn afstudeerstage bij fysiosportief lopen!

Je zal mij voornamelijk zien aan de Vechtstraat en de Friesestraatweg met Manon en Olga. Naast de afstudeerstage zal ik mij komende periode bezighouden met mijn scriptie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en met vrienden leuke dingen te doen.

stage-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-maaike

Daarnaast ben ik betrokken bij de studievereniging van de opleiding fysiotherapie, FSV Fysiek. Ik vind het enorm leuk om iets te kunnen betekenen voor de toekomstige fysiotherapeuten, zowel op sociaal als studiegerelateerd vlak.

Heb je een vraag? Schroom dan niet om mij even aan te spreken! Vind ik alleen maar leuk (:

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder