Maak kennis met stagiair fysiotherapie Roelie

Hoi allemaal, ik ben Roelie, twintig jaar en woon in Groningen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie en kan niet wachten om zelf aan het werk te gaan. De komende periode mag ik stage gaan lopen bij fysiosportief. Dit gaat om een afstudeerperiode van twintig weken, waarbij ik parttime ga stagelopen en hiernaast mijn scriptie schrijf.

Ik loop voornamelijk bij Marle mee en zal dus vooral te vinden zijn aan de Vechtstraat en Munnekeholm.

Afgelopen periode heb ik de minor sport gedaan en kijk ernaar uit om hier gebruik van te kunnen maken tijdens mijn stage.

stage-fysio-groningen-fysiosportief-roelie

Verder ben ik tussendoor veel bezig met zelf sporten. In mijn vrije tijd doe ik doordeweeks aan zaalvoetbal bij Drs. Vijfje en in de weekenden ben ik te vinden op het voetbalveld van Potetos. Hiernaast vind ik het erg leuk om te tennissen en te zwemmen.

Ik ben erg enthousiast en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder