Maak kennis met stagiair fysiotherapie Roelie

Hoi allemaal, ik ben Roelie, twintig jaar en woon in Groningen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie en kan niet wachten om zelf aan het werk te gaan. De komende periode mag ik stage gaan lopen bij fysiosportief. Dit gaat om een afstudeerperiode van twintig weken, waarbij ik parttime ga stagelopen en hiernaast mijn scriptie schrijf.

Ik loop voornamelijk bij Marle mee en zal dus vooral te vinden zijn aan de Vechtstraat en Munnekeholm.

Afgelopen periode heb ik de minor sport gedaan en kijk ernaar uit om hier gebruik van te kunnen maken tijdens mijn stage.

stage-fysio-groningen-fysiosportief-roelie

Verder ben ik tussendoor veel bezig met zelf sporten. In mijn vrije tijd doe ik doordeweeks aan zaalvoetbal bij Drs. Vijfje en in de weekenden ben ik te vinden op het voetbalveld van Potetos. Hiernaast vind ik het erg leuk om te tennissen en te zwemmen.

Ik ben erg enthousiast en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder