Maak kennis met stagiair fysiotherapie Roelie

Hoi allemaal, ik ben Roelie, twintig jaar en woon in Groningen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie en kan niet wachten om zelf aan het werk te gaan. De komende periode mag ik stage gaan lopen bij fysiosportief. Dit gaat om een afstudeerperiode van twintig weken, waarbij ik parttime ga stagelopen en hiernaast mijn scriptie schrijf.

Ik loop voornamelijk bij Marle mee en zal dus vooral te vinden zijn aan de Vechtstraat en Munnekeholm.

Afgelopen periode heb ik de minor sport gedaan en kijk ernaar uit om hier gebruik van te kunnen maken tijdens mijn stage.

stage-fysio-groningen-fysiosportief-roelie

Verder ben ik tussendoor veel bezig met zelf sporten. In mijn vrije tijd doe ik doordeweeks aan zaalvoetbal bij Drs. Vijfje en in de weekenden ben ik te vinden op het voetbalveld van Potetos. Hiernaast vind ik het erg leuk om te tennissen en te zwemmen.

Ik ben erg enthousiast en kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder