Marcel en Demi begeleiden Team 4 Mijl tijdens hun trainingsstage

De atleten van Team 4 Mijl hebben prachtig weer én Demi en Marcel als fysiotherapeut tijdens hun trainingsstage in Monte Gordo, Portugal. Wat wil je nog meer?!

Team 4 Mijl is hét hardloopteam van Noord Nederland. Het team leidt talenten in alle looponderdelen op tot topatleet. Onze fysiotherapeuten Dannie, Marcel en Demi helpen Team 4 Mijl al jaren met de fysiotherapeutische begeleiding van de atleten.

Ben je benieuwd of wij jou of je team ook kunnen helpen met fysiotherapeutische begeleiding? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

fysiotherapeutische-begeleiding-sport-fysiosportief-groningen
21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder