De ervaring bij fysiosportief van Mirjam met fysiotherapie van Henk

In juni 2021 kreeg ik de diagnose MS. Op 21 mei 2023 vindt de Urban Walk Groningen plaats die als goede doel het Nationaal MS fonds steunt. Samen met familie,vrienden en kennissen ga ik de route van 12 kilometer wandelen!

Samen met Henk ben ik hiervoor de afgelopen maanden al aan het trainen. Henk helpt mij met het verbeteren van mijn kracht, uithoudingsvermogen en looptechniek.

ervaring-fysiosportief-groningen-mirjam-henk

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

In dit artikel

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder