De ervaring van Henk bij fysiosportief

Lieve Marle en Merel, Begin november begonnen wij met ons drieën, maar vooral mijn avontuur. Met als doel om mij fysiek maar vooral mijn rechterbeen zo sterk mogelijk te krijgen voor dat ik geopereerd zal worden voor een nieuwe knie want er wordt gezegd hoe beter je de operatie in gaat hoe beter je eruit komt.

Ook werden er doelstellingen afgesproken zoals op een halve bol of op een trampoline te gaan staan om mijn stabiliteit te verbeteren. De reden hiervoor was dat ik met veel moeite op 1 been kan staan zonder direct te gaan wiebelen.

Half december 2019 werd ik geopereerd aan mijn rechterknie en vanaf dat moment begon, samen met jullie,  mijn werkelijke revalidatie van ongeveer een jaar.

ervaring-henk-fysiosportief-fysiotherapie-groningen

Tot eind januari 2020 kreeg ik thuis mijn fysio oefening. Begin februari 2020 ben ik weer bij jullie in de praktijk begonnen met oefeningen. 

Ondanks dat wij ook nog te maken kregen met een uitgestelde of het niet door gaan van een vakantie in coronatijd zijn wij vol goede moed verder gegaan. 

Dankzij jullie inzet, de opbeurende woorden van je kan het wel, enthousiasme, geduld en toch wel strenge aanpak ben ik zover gekomen dat ik na genoeg alles weer kan doen als voor mijn operatie. Lees verder

Ervaringen bij fysiosportief

Benieuwd naar ervaringen bij fysiosportief Fysiotherapie Groningen? In de serie #ikbenweersportief vertellen mensen over hun behandeling bij fysiosportief.

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder