De ervaring van Henk bij fysiosportief

Lieve Marle en Merel, Begin november begonnen wij met ons drieën, maar vooral mijn avontuur. Met als doel om mij fysiek maar vooral mijn rechterbeen zo sterk mogelijk te krijgen voor dat ik geopereerd zal worden voor een nieuwe knie want er wordt gezegd hoe beter je de operatie in gaat hoe beter je eruit komt.

Ook werden er doelstellingen afgesproken zoals op een halve bol of op een trampoline te gaan staan om mijn stabiliteit te verbeteren. De reden hiervoor was dat ik met veel moeite op 1 been kan staan zonder direct te gaan wiebelen.

Half december 2019 werd ik geopereerd aan mijn rechterknie en vanaf dat moment begon, samen met jullie,  mijn werkelijke revalidatie van ongeveer een jaar.

ervaring-henk-fysiosportief-fysiotherapie-groningen

Tot eind januari 2020 kreeg ik thuis mijn fysio oefening. Begin februari 2020 ben ik weer bij jullie in de praktijk begonnen met oefeningen. 

Ondanks dat wij ook nog te maken kregen met een uitgestelde of het niet door gaan van een vakantie in coronatijd zijn wij vol goede moed verder gegaan. 

Dankzij jullie inzet, de opbeurende woorden van je kan het wel, enthousiasme, geduld en toch wel strenge aanpak ben ik zover gekomen dat ik na genoeg alles weer kan doen als voor mijn operatie. Lees verder

Ervaringen bij fysiosportief

Benieuwd naar ervaringen bij fysiosportief Fysiotherapie Groningen? In de serie #ikbenweersportief vertellen mensen over hun behandeling bij fysiosportief.

19 november 2020
vergoeding-fysiotherapie-2021-informatie-fysiosportief

In 4 stappen je vergoeding fysiotherapie voor 2021 kiezen

Ieder najaar kun je je zorgverzekering aanpassen, of overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Een wijziging is snel geregeld. Maar welke wil je maken? Weet jij bijvoorbeeld hoeveel fysiotherapie jij per jaar nodig hebt? Ga je dit zelf betalen, of wil je je hiervoor verzekeren? En... Lees verder

24 november 2020
fysiosportief-podcast-23-november-Mikes-ervaring-schouder-fysiotherapie

Luister de fysiosportief podcast van 23 november over Mike’s ervaring met fysiotherapie voor zijn schouder

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je... Lees verder

17 november 2020
fysiosportief-fysiotherapiegroningen-vergoeding-2021

Ook in 2021 worden wij door alle zorgverzekeraars vergoed

Wij vinden het belangrijk dat iedereen vrijuit kan bewegen en onze hulp daarbij kan laten vergoeden door een zorgverzekeraar. Daarom hebben wij ook dit jaar weer een overeenkomst met alle zorgverzekeraars in Nederland afgesloten. Je behandelingen bij ons worden dus ook in 2021 door alle... Lees verder