De ervaring van Henk bij fysiosportief

Lieve Marle en Merel, Begin november begonnen wij met ons drieën, maar vooral mijn avontuur. Met als doel om mij fysiek maar vooral mijn rechterbeen zo sterk mogelijk te krijgen voor dat ik geopereerd zal worden voor een nieuwe knie want er wordt gezegd hoe beter je de operatie in gaat hoe beter je eruit komt.

Ook werden er doelstellingen afgesproken zoals op een halve bol of op een trampoline te gaan staan om mijn stabiliteit te verbeteren. De reden hiervoor was dat ik met veel moeite op 1 been kan staan zonder direct te gaan wiebelen.

Half december 2019 werd ik geopereerd aan mijn rechterknie en vanaf dat moment begon, samen met jullie,  mijn werkelijke revalidatie van ongeveer een jaar.

ervaring-henk-fysiosportief-fysiotherapie-groningen

Tot eind januari 2020 kreeg ik thuis mijn fysio oefening. Begin februari 2020 ben ik weer bij jullie in de praktijk begonnen met oefeningen. 

Ondanks dat wij ook nog te maken kregen met een uitgestelde of het niet door gaan van een vakantie in coronatijd zijn wij vol goede moed verder gegaan. 

Dankzij jullie inzet, de opbeurende woorden van je kan het wel, enthousiasme, geduld en toch wel strenge aanpak ben ik zover gekomen dat ik na genoeg alles weer kan doen als voor mijn operatie. Lees verder

Ervaringen bij fysiosportief

Benieuwd naar ervaringen bij fysiosportief Fysiotherapie Groningen? In de serie #ikbenweersportief vertellen mensen over hun behandeling bij fysiosportief.

10 maart 2020
corona-aanpassingen-fysiosportief-groningen

Voorkom de verspreiding van het coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, voeren wij een aantal aanpassingen door in onze praktijkvoering. Deze maken wij bekend op deze nieuwspagina. Wij baseren onze aanpassingen op het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM monitort de verspreiding van het... Lees verder

18 juni 2021
ervaring-fysiosportief-groningen-tom

De ervaring van Tom bij fysiosportief

Hallo, ik ben Tom, altijd bezig en eigenlijk wel elke dag aan het sporten. Van wielrennen tot aan training voor defensie en van hardlopen tot aan helpen op onze boerderij. Mijn fysio Bart vertelde me dat hij meestal mensen moet vertellen dat ze meer moeten bewegen,... Lees verder

08 juni 2021

Welkom bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5 in Groningen

Welkom bij onze nieuwe fysiotherapiepraktijk aan de Friesestraatweg 18-5 in Groningen! In juni 2021 hebben wij deze nieuwste vestiging geopend. Deze fysiotherapiepraktijk is gebaseerd op onze praktijk aan de Vechtstraat. We verwelkomen je in een gezellige entree en helpen je graag in een van onze behandelkamers,... Lees verder

07 juni 2021
fysiotherapeut-adriaan-doornbos-groningen

Kennismaken met ons nieuwe teamlid Adriaan

Hallo, mijn naam is Adriaan Doornbos en vanaf juni 2021 kom ik erbij in het team van fysiosportief! In 2016 heb ik mijn opleiding Sport Science aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Na een paar jaar als bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog gewerkt te hebben, heb ik de parttime... Lees verder