Frederik en Dannie helpen je met Echografie

Wil je een duidelijke diagnose van jouw blessure? Of heb je gerevalideerd en ben je benieuwd of je alweer kan sporten? Dan maken wij dit met echografie zichtbaar.

Echografie is een onderzoeksmethode die de status van bijvoorbeeld je gewrichten, spieren en pezen zichtbaar maakt. Zowel in stilstand, als tijdens beweging. Heb je bijvoorbeeld al langere tijd een pijnlijk gevoel in je schouder, dan laat echografie je zien welke rol je slijmbeurs hierin speelt.

echografie-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-2

Onze Echografie Fysiotherapie behandeling

Na ons normale fysiotherapeutische onderzoek, kunnen wij onze idee├źn over de oorzaak van jouw klacht met echografie controleren. Waar zit de oorzaak? Hoe ernstig is deze? Spelen er meerdere lichaamsdelen een rol? Zo is onze diagnose vele malen nauwkeuriger, net zoals onze keuze voor een effectieve behandeling van jouw klacht.

Tijdens onze behandeling kunnen wij deze effectiviteit controleren door het echografisch onderzoek te herhalen en de status van uw klacht te vergelijken met onze eerste meting. Ook is zo goed te bepalen met welke bewegingen je alweer kunt starten.

Onze fysiotherapeuten Dannie en Frederik vertellen je graag meer over hoe ze je met Echografie kunnen helpen.

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder