Frederik en Dannie helpen je met Echografie

Wil je een duidelijke diagnose van jouw blessure? Of heb je gerevalideerd en ben je benieuwd of je alweer kan sporten? Dan maken wij dit met echografie zichtbaar.

Echografie is een onderzoeksmethode die de status van bijvoorbeeld je gewrichten, spieren en pezen zichtbaar maakt. Zowel in stilstand, als tijdens beweging. Heb je bijvoorbeeld al langere tijd een pijnlijk gevoel in je schouder, dan laat echografie je zien welke rol je slijmbeurs hierin speelt.

echografie-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-2

Onze Echografie Fysiotherapie behandeling

Na ons normale fysiotherapeutische onderzoek, kunnen wij onze ideeën over de oorzaak van jouw klacht met echografie controleren. Waar zit de oorzaak? Hoe ernstig is deze? Spelen er meerdere lichaamsdelen een rol? Zo is onze diagnose vele malen nauwkeuriger, net zoals onze keuze voor een effectieve behandeling van jouw klacht.

Tijdens onze behandeling kunnen wij deze effectiviteit controleren door het echografisch onderzoek te herhalen en de status van uw klacht te vergelijken met onze eerste meting. Ook is zo goed te bepalen met welke bewegingen je alweer kunt starten.

Onze fysiotherapeuten Dannie en Frederik vertellen je graag meer over hoe ze je met Echografie kunnen helpen.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder