Kennismaken met stagiair fysiotherapie Adriaan

Even voorstellen: mijn naam is Adriaan Doornbos, 29 jaar, 3e jaars deeltijd student aan THIM hogeschool voor Fysiotherapie. Voor ik begon met de studie fysiotherapie heb ik de opleiding Bewegingswetenschappen in Groningen afgerond, met een master in Sport Science.

Naast mijn studie werk ik 2 dagen in het UMCG Centrum voor Revalidatie Beatrixoord in Haren, als bewegingswetenschapper en als laborant in het inspanningslab. Ik loop op maandag, dinsdag en vrijdag stage bij fysiosportief en ben vooral op de locatie Munnekeholm te vinden.

stagiair-fysiotherapie-groningen-adriaan-fysiosportief

Frederik is mijn begeleider, maar daarnaast loop ik ook stage bij Leon en Pieter. Ik voetbal bij Sc Stadspark, daarnaast doe ik aan wielrennen, (golf)surfen en fitness. Mijn vorige stage liep ik op de hartrevalidatie in Beatrixoord, waar patiënten revalideren na een hartoperatie of hartinfarct.

Het verhogen van kracht en conditie, en het terugkrijgen van het vertrouwen in het lichaam zijn belangrijke aspecten uit de revalidatie. Bij fysiosportief zal ik mij onder andere gaan richten op het behandelen en diagnosticeren van sportblessures, en het begeleiden van de revalidatie na orthopedische ingrepen.

Heb jij een knie of schouderblessure, ben je of wordt je binnenkort geopereerd? Grote kans dat we elkaar tegen zullen komen! Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan jouw herstelproces en samen met jou weer het best haalbare niveau te bereiken!

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder