Kjeld helpt vechtsporters met fysiotherapie

Ontmoet onze Kjeld! Ben je klaar om de wereld van MMA en Braziliaans jiu-jitsu (BJJ) te betreden, maar wil je er zeker van zijn dat je lichaam er klaar voor is? Of kamp je met blessures gerelateerd aan deze veeleisende sport en wil je snel en effectief herstellen? Bij Kjeld van fysiosportief ben je in zeer goede handen.

Kjeld van fysiosportief is een gepassioneerde fysiotherapeut en gedreven MMA-beoefenaar

Hij kan je helpen middels (sport)gerichte fysiotherapie, gericht op rug, schouder en sportspecifieke blessures binnen het MMA en Braziliaans jiu-jitsu. Zijn aanpak is gericht op het voorkomen van blessures en het effectief behandelen van blessureleed, met specifieke aandacht voor de unieke eisen van MMA en Braziliaans jiu-jitsu.

Fysiotherapie voor vechtsporters van Kjeld van fysiosportief

Als zeer ervaren MMA-beoefenaar begrijpt Kjeld de fysieke en mentale uitdagingen van deze sporten en streeft hij ernaar om je te helpen blessurevrij te blijven en optimaal te presteren. Of je nu net begint met MMA of Braziliaans jiu-jitsu, of een ervaren beoefenaar bent, Kjeld biedt begeleiding om blessures te voorkomen en te behandelen. Hij geeft advies over techniek, trainingstechnieken en blessurepreventie om je prestaties te optimaliseren en te helpen bij het herstel van blessures of klachten.

Kjeld, als fysiotherapeut, is ervaren in het behandelen van vele klachten zoals rug, schouder, knie, elleboog en ook met de sportspecifieke blessures binnen het MMA en Braziliaans jiu-jitsu weet hij raad. Hij begrijpt de complexiteit van deze sporten en biedt gepersonaliseerde revalidatieprogramma’s om je te helpen terug te keren naar je vechtsportactiviteiten na blessureleed.

Maak kennis de fysiotherapeuten van fysiosportief Groningen

Optimale prestaties vereisen optimale begeleiding. Ons team bestaat niet alleen uit fysiotherapeuten, maar ook uit manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten en psychosomatische fysiotherapeuten. We werken nauw samen met sportartsen en orthopedisch chirurgen in Groningen en omstreken voor snelle diagnoses en verdere behandeling indien nodig. Als onderdeel van team fysiosportief, heeft Kjeld nauw contact met vele vechtsportscholen in de mooie stad Groningen.

Kortom, Kjeld van fysiosportief staat klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden naar jouw optimale prestatieniveau, met een focus op rug, schouder en sportspecifieke blessures binnen de wereld van MMA en Braziliaans jiu-jitsu maar ook bij reguliere klachten aan het menselijk lichaam. Kjeld is een alleskunner!

Lees meer over

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder