Luister de fysiosportief podcast over de jumpers knee

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen.

Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts.

Welkom bij de podcast serie van KNIEsportief Cafe. Het idee van deze podcast serie is om jou als patiënt, lotgenoot of partner te informeren over letsels en behandelingen aan het kniegewricht.

Vandaag gaan onze fysiotherapeut Frederik Sikkema en sportfysiotherapeut Leon Meijer van KNIEsportief dieper in op de jumpers knee, en dat doen we bij voetbalvereniging Be Quick, in het prachtige Haren bij sportpark Esserberg. Waarom hier? Dat wordt duidelijk als je de podcast luistert. Diep verscholen in de kantine gaan wij samen met Bram Bessem, sportarts in het Martini Ziekenhuis in Groningen en volleyballer en ervaringsdeskundige op het gebied van jumpers knee Joost Hop praten over de overbelasting van de kniepees. Hoe ontstaat dit nou, zijn er verschillende fasen herkenbaar en nog belangrijker, hoe kom je er zo snel mogelijk vanaf?

We sluiten af met wat gouden tips voor deze veel voorkomende blessure. Veel luisterplezier gewenst!

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder