Luister de fysiosportief podcast over de versleten knie

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. Bijvoorbeeld via onze podcasts.

Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts.

Ook deze podcast komt weer vanuit een schitterende passende locatie: de Zwarte Raaf in Groningen! Een èchte klassieke barbershop. De stijl, geur, muziek en het vakmanschap vormen de basis voor deze barbershop. de Zwarte Raaf brengt je in een omgeving waar onthaasten de standaard is en mannen met elkaar kunnen praten. Nou komt dat even goed uit!

Onze gast is dit keer niemand minder dan orthopedisch chirurg Maarten Huizinga van het Martini Ziekenhuis te Groningen. Samen met onze Leon Meijer bespreekt Maarten alle ins en outs over de versleten knie.

https://open.spotify.com/episode/3drTOwpCvDMxpb5onAhRBs?si=YN2Jg1AeTTiQq6WX8KPiLQ

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder