Luister de fysiosportief podcast over sportpsychologie bij fysiotherapie

Als je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en onze podcasts.

In deze editie van de fysiosportief podcast bespreekt onze sportfysiotherapeut Leon met sportpsycholoog Nynke Klopstra hoe sportpsychologie je kan helpen bij je revalidatie met fysiotherapie. Om het lekker praktisch te maken, bespreken ze 2 revalidatietrajecten waarbij gedachten het bewegen lastig maken of zelfs blokkeren.

Natuurlijk komt ook deze podcast weer vanuit een schitterende passende locatie, namelijk slijterij van Erp in Groningen!

En als extra hebben we aan het eind van de podcast nog een mooi verhaal toegevoegd over de start van deze slijterij.

Luister meer podcasts van fysiosportief Fysiotherapie Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek ons podcastkanaal op Spotify. Naast de Snijder&Meijer podcast van onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer, luister je daar bijvoorbeeld ook podcasts van KNIEsportief, fysiosportiefcycling en onze manuele therapie.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder