Maak kennis met Anouk, amazone en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Anouk Terpstra. Ik ben ontzettend blij om deel uit te mogen maken van het leuke team bij fysiosportief!

Ik ben een spontaan en enthousiast persoon, wat past bij mijn passie voor het werken met mensen. Mijn doel is om jou in staat te stellen zelf controle te krijgen over je klachten en om je te begeleiden bij het nastreven van jouw doelen.

Je kunt mij vinden aan de Vechtstraat 52 op maandag en dinsdag en op donderdag en vrijdag ben ik te vinden aan de Friesestraatweg 18-5. Op deze dagen sta ik klaar om jou met mijn energie en kennis te helpen.

Naast mijn werk als fysiotherapeute, ben ik actief in de paardensport. Ik zit niet vaak rustig op de bank, beweging en activiteit zijn voor mij belangrijk en ik vind het dus ook geweldig om deze passie met mijn werk te kunnen combineren.

fysiotherapeut-anouk-fysiosportief-groningen

In dit artikel

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder