Maak kennis met Esther van fysiosportief in de nieuwe krachtvoer van The Gym Haren

Bij fitnesscentrum The Gym Haren kan iedereen terecht voor allerlei verschillende workouts en trainingen. Zowel zelfstandig, als onder begeleiding van een personal trainer. En laat het pand van The Gym nou minder dan 100 meter van onze vestiging, fysiosportief Rijksstraatweg 148 verwijderd zijn! Daarom werken fysiosportief en The Gym Haren samen.

The Gym Haren heeft een eigen magazine, Krachtvoer. In deze editie maak je kennis met onze manueel therapeut in opleiding Esther.

Op deze pagina

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder