Maak kennis met fysiotherapeut Jelke van fysiosportief

Dag! Ik ben Jelke Tonkes! Ik ben in na de zomer aan de slag gegaan als fysiotherapeut bij fysiosportief. Na een leerzame stage en het afronden van mijn studie mag ik mij nu onderdeel van dit topteam noemen.

Je kan me vinden op onze locaties bij de Munnekeholm en de Osloweg. Hier zie ik vooral knieblessures en schouderblessures maar ook voor andere sportblessures kan je bij mij terecht. Wanneer ik niet op een van deze locaties te vinden ben ik waarschijnlijk op het voetbalveld te vinden of loop ik een rondje hard door het mooie Groningen.

fysiotherapeut-jelke-fysiosportief-groningen
11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder