Maak kennis met fysiotherapeut Jelke van fysiosportief

Dag! Ik ben Jelke Tonkes! Ik ben in na de zomer aan de slag gegaan als fysiotherapeut bij fysiosportief. Na een leerzame stage en het afronden van mijn studie mag ik mij nu onderdeel van dit topteam noemen.

Je kan me vinden op onze locaties bij de Munnekeholm en de Osloweg. Hier zie ik vooral knieblessures en schouderblessures maar ook voor andere sportblessures kan je bij mij terecht. Wanneer ik niet op een van deze locaties te vinden ben ik waarschijnlijk op het voetbalveld te vinden of loop ik een rondje hard door het mooie Groningen.

fysiotherapeut-jelke-fysiosportief-groningen
19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder