Maak kennis met onze fysiotherapeut Maaike

Hi! Mijn naam is Maaike Keddeman en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam bij fysiosportief als algemeen fysiotherapeut.

Na een leerzame stage bij fysiosportief mag ik nu het team komen versterken! Tijdens mijn stages heb ik veel uiteenlopende klachten gezien, van enkelklachten tot nekklachten en rugklachten. Daarnaast heb ik tijdens mijn afstudeerstage bij fysiosportief veel klachten van roeiers behandeld.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. In het verleden heb ik aan atletiek gedaan, en toen ik in Groningen kwam wonen ben ik gaan hockeyen.

Daarnaast ben ik tijdens mijn studie actief geweest bij de studievereniging voor fysiotherapie, FSV Fysiek.

Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om te luisteren naar het verhaal van de patiënt en staat de hulpvraag altijd bovenaan. Samen werken we eraan om zo snel mogelijk grip te krijgen op de klachten, om weer pijnvrij te kunnen bewegen.

Met mijn frisse blik als net afgestudeerd fysiotherapeut hoop ik u te kunnen helpen aan de Vechtstraat of de Friesestraatweg!

fysiotherapeut-maaike-fysiosportief-groningen
19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder