FYSIOTHERAPEUT MAAIKE KEDDEMAN

Hi! Mijn naam is Maaike Keddeman en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam bij fysiosportief als algemeen fysiotherapeut.

Na een leerzame stage bij fysiosportief mag ik nu het team komen versterken! Tijdens mijn stages heb ik veel uiteenlopende klachten gezien, van enkelklachten tot nek– en rugklachten. Daarnaast heb ik tijdens mijn afstudeerstage bij fysiosportief veel klachten van roeiers behandeld.

fysiotherapeut-maaike-fysiosportief-groningen
vergoeding-fysiotherapie-fysiosportief-groningen
rug-fysiotherapie-groningen-fysiosportief
fysiotherapeut-maaike-fysiosportief-groningen
vergoeding-fysiotherapie-fysiosportief-groningen
rug-fysiotherapie-groningen-fysiosportief

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. In het verleden heb ik aan atletiek gedaan, en toen ik in Groningen kwam wonen ben ik gaan hockeyen. Op dit moment doe ik alleen nog aan fitness, maar ik zou het leuk vinden om het hockeyen weer op te pakken! Daarnaast ben ik tijdens mijn studie actief geweest bij de studievereniging voor fysiotherapie, FSV Fysiek. Ook als beginnend fysiotherapeut blijf ik nog graag betrokken bij de vereniging voor de (toekomstige) fysiotherapeut.

Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om te luisteren naar het verhaal van de pati├źnt en staat de hulpvraag altijd bovenaan. Samen werken we eraan om zo snel mogelijk grip te krijgen op de klachten, om weer pijnvrij te kunnen bewegen. Daarnaast vind ik het belangrijk om in ketens te denken: een enkelklacht hoeft niet altijd uit de enkel te komen! Met mijn frisse blik als net afgestudeerd fysiotherapeut hoop ik u te kunnen helpen aan de Vechtstraat of de Friesestraatweg!

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN MET MAAIKE