Maak kennis met onze fysiotherapeut Valerie Zijlstra

Hallo, mijn naam is Valerie Zijlstra, geboren en getogen Groningse. Na mijn opleidingen Sport en Bewegen en Sport Gezondheid en Management en mijn werk als Personal Trainer, wilde ik nog beter begrijpen op welke manieren mensen beperkingen ervaren tijdens het sporten en bewegen, en vooral wat er aan te doen is.

Daarom ben ik fysiotherapie gaan studeren. In 2020 ben ik, na een leerzame stage bij fysiosportief, afgestudeerd als fysiotherapie. Ik ben blij en trots dat ik daarna direct aan de slag kon in het prachtige team van fysiotherapeuten van fysiosportief!

fysiotherapeut-valerie-zijlstra-groningen

In mijn vrije tijd ben ik ook graag sportief bezig. Ik ben regelmatig te vinden in de sportschool waar ik HIIT training en krachttraining doe. 

Wil je meer van mij weten? Bezoek dan mijn eigen pagina op onze site.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder