Maak kennis met onze stagiairs fysiotherapie vanaf september 2022

Wij leren graag van elkaar en houden van een frisse blik op onze praktijkvoering. Daarom begeleiden wij elk schooljaar stagiairs fysiotherapie. Vanaf september starten weer een aantal nieuwe stages fysiotherapie. Hieronder stellen de stagiairs zich aan je voor.

Wil je meer informatie over onze stages fysiotherapie?

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Anouk Terpstra

Wat ik zo mooi vind aan het vak fysiotherapie is mensen helpen, doelen stellen en deze bereiken!

Mijn naam is Anouk Terpstra en ik kom uit Groningen. Mij zal je niet vaak zien stilzitten, ik ben iemand die altijd bezig is. Mijn aller grootste hobby speelt zich af in Vries, hier staat mijn paard. Het allerliefste train ik elke dag met haar. Samen met mijn paard ben ik fanatiek in de springsport en eventing.

Naast mijn studie en het paardrijden ben ik al 7jaar werkzaam bij de bakkerij van de Albert Heijn. Ook houd ik er van om leuke dingen te ondernemen met vriendinnen en houd ik van koken en lekker eten.

Ik heb heel erg veel zin in mijn stage hier bij fysiosportief. Ik weet zeker dat dit voor mij erg leerzaam gaat zijn en een goede toegevoegde waarde zal hebben op mijn laatste studiejaar Fysiotherapie, aan de Hanzehogeschool Groningen.

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Wouter de Leeuw

Hallo, mijn naam is Wouter de Leeuw en ik ga naar mijn afstudeerjaar van de studie Fysiotherapie. Dit jaar staat volop in het teken van stage. Ik hoop me bij deze ervaren praktijk meer te oriënteren op verschillende gebieden en mij te ontwikkelen in de bredere zin van het vak Fysiotherapie.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo heb ik het grootste gedeelte van mijn leven gevoetbald, maar heb ik sinds een paar jaar een passie voor fitness ontwikkeld. Naast sporten hou ik ervan om sociaal bezig te zijn: zo spreek ik graag af met vrienden en heb ik verschillende commissies gedaan binnen de studievereniging FSV Fysiek. Naast al deze drukte begin ik mijn dag het liefst met een opengeslagen boek.

Tijdens mijn stage zal ik mijn best doen om jullie de best mogelijke zorg te bieden. Ik zal proberen de klacht uiteen te leggen en hierbij een passend behandeltraject op te stellen.

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Jouke Jan Schaap

Mijn naam is Jouke Jan Schaap, ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Groningen. Mijn grootste hobby’s bestaan voornamelijk uit sporten. Zo ben ik een fanatieke tennisser op landelijk niveau en speel ik sinds kort ook padel. Oorspronkelijk kom ik uit Akkrum een gezellig watersportdorp in Friesland, hier heb ik naast tennis ook jarenlang gevoetbald. Zelf kom ik uit een echte sportfamilie en mede daardoor is mijn oriëntatie zeer breed als het om sport gaat. Naast tennis en padel vind ik het leuk om te golfen en in de wintermaanden sta ik graag op het snowboard. Tijdens al dit sporten heb ik helaas ook een aantal zware blessures opgelopen.

Tijdens mijn revalidatie kwam ik in aanraking met het vak fysiotherapie. Doordat ik twee keer per week met mijn fysiotherapeut aan de slag ging, leerde ik steeds meer over het menselijk lichaam en de revalidatie hiervan. Mijn interesse in het vak werd steeds groter. Nadat ik in 2017 de studie Sport, Gezondheid en Management heb afgerond aan de Hanze Hogeschool, heb ik na een tussenjaar besloten om fysiotherapie te gaan studeren.

Inmiddels ben ik 4e jaars student fysiotherapie aan de THIM van der Laan Hogeschool in Nieuwegein. Na het behalen van mijn theorietentamens, praktijktoetsen en mijn eerste stage, mag ik de laatste fase van mijn studie afronden met een eindstage van 20 weken bij fysiosportief. Ik kijk er erg naar uit om als stagiair aan de slag te gaan bij fysiosportief!

stage-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-jouke-jan.001

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Rick Metselaar

Hoi! Mijn naam is Rick Metselaar en ik volg sinds 2019 de opleiding tot fysiotherapeut in Groningen. 

Vanaf september 2022 zal ik 20 weken stage lopen bij fysiosportief. Mijn interesse voor fysiotherapie is voortgekomen uit mijn affiniteit met sport en bewegen, want naast mijn opleiding ben ik zelf zeer actief als wedstrijd wielrenner

Ik heb door het fietsen zelf veel blessures gehad en het blijft indrukwekkend hoe fysiotherapie ervoor kan zorgen dat je weer pijnvrij en met plezier kunt bewegen. 

Ik hoop dat ik bij fysiosportief leer hoe ik er zelf voor kan zorgen dat mensen weer pijnvrij en met plezier kunnen bewegen en ik heb er enorm veel zin in!

Maak kennis met stagiair fysiotherapie Jelte van Gasteren

Mijn naam is Jelte van Gasteren en ik ben 22 jaar en studeer hier in het mooie Groningen. Momenteel zit ik in mijn 4e leerjaar van de studie Fysiotherapie.

De komende 20 weken ga ik stagelopen bij fysiosportief Fysiotherapie. Waar ik met name te vinden zal zijn op de locatie Vechtstraat 52. Maar ik zal ook te zien zijn op de locatie Train more, Munnekeholm 1. Buiten mijn stage om houd ik erg van sporten, Hardlopen, voetballen, judo en wielrennen (met mijn vriendin) is wat ik erg graag doe.

Mijn interesse ligt daardoor ook wel een beetje bij de sport kant van fysiotherapie. Maar er zijn ook veel andere interessante klachten en specialismen in de fysiotherapie, waar ik nog maar weinig van af weet. En ongetwijfeld heel veel over zal gaan leren tijdens deze stage. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder