Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en gewrichten en bedrijfsfysiotherapeut het team van fysiosportief versterken.

Met mijn 65 jaar ben ik de oudste of vriendelijker gezegd de eminence grise van de organisatie. Dit is ook terug te vinden in mijn behandelstrategie: klassiek werk ik met een op een contacten.

In mijn behandelingen staat gedegen fysiotherapeutisch onderzoek op de voorgrond – zeker bewust van het feit dat de wetenschappelijke waarde van ons onderzoek -te- laag is. Tot slot staat de manuele benadering: behandeltechnieken uitgevoerd door de therapeut en dus passief of geleid actief voor de cliënt, op een meer belangrijke plaats dan de actieve oefentherapie en coaching die mijn jongere collega’s voorstaan.

pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Op deze pagina

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder