Martijn helpt je met manuele therapie en fysiotherapie oefeningen op de Osloweg 29

Hoi, mijn naam is Martijn Langendijk. Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en recentelijk ben ik ook afgestudeerd als manueel therapeut.

Op elke dinsdagochtend ben ik op vestiging fysiosportief Osloweg 29, bij Crossfit Noord te vinden. Daar help ik mensen met vooral rugklachten, nekklachten en heupklachten. Dit zijn bijvoorbeeld leden van Crossfit Noord die graag weer hun sport volledig en pijnvrij willen uitvoeren en mensen van verschillende leeftijden die een combinatie van behandelingen en oefeningen van een fysiotherapeut nodig hebben.

Door de combinatie van manuele therapie met fysiotherapie oefeningen, kan ik een complete behandeling bieden. Zodat je niet alleen van je klachten afkomt, maar ook weet wat je zelf moet doen om je klachten niet meer terug te laten keren.

Wil je meer van mij en mijn behandeling weten? Druk dan op de knop hieronder.

fysiosportief-osloweg-29-groningen-manuele-therapie
manuele-therapie-fysiosportief-osloweg-29-groningen

In dit artikel

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder