Martijn helpt je met manuele therapie en fysiotherapie oefeningen op de Osloweg 29

Hoi, mijn naam is Martijn Langendijk. Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en recentelijk ben ik ook afgestudeerd als manueel therapeut.

Op elke dinsdagochtend ben ik op vestiging fysiosportief Osloweg 29, bij Crossfit Noord te vinden. Daar help ik mensen met vooral rugklachten, nekklachten en heupklachten. Dit zijn bijvoorbeeld leden van Crossfit Noord die graag weer hun sport volledig en pijnvrij willen uitvoeren en mensen van verschillende leeftijden die een combinatie van behandelingen en oefeningen van een fysiotherapeut nodig hebben.

Door de combinatie van manuele therapie met fysiotherapie oefeningen, kan ik een complete behandeling bieden. Zodat je niet alleen van je klachten afkomt, maar ook weet wat je zelf moet doen om je klachten niet meer terug te laten keren.

Wil je meer van mij en mijn behandeling weten? Druk dan op de knop hieronder.

fysiosportief-osloweg-29-groningen-manuele-therapie
manuele-therapie-fysiosportief-osloweg-29-groningen

In dit artikel

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder