Bekijk de fysiosportief video over het operatieve herstel van het heup labrum

Als je bij ons in behandeling bent, dan willen wij goed informeren. We vertellen je graag hoe je klacht is ontstaan, hoe we dit samen kunnen oplossen en hoe lang dat ongeveer gaat duren.

We informeren je zowel tijdens je behandeling, als daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders, informatievideo’s en onze podcasts. We vinden het leuk om deze informatie te maken en publiceren regelmatig nieuw materiaal, zoals deze video over het operatieve herstel van het heup labrum.

Video over het operatieve herstel van het heup labrum

Binnenkort krijg je een operatie voor je heupklacht. Een kijkoperatie zoals ze dat dan zeggen. In vaktermen noemen ze dat een arthroscopie. Maar wat doen en kunnen de chirurgen nu zien en doen tijdens zo’n kijkoperatie?

Onze sportfysiotherapeut Leon ging op onderzoek uit en vroeg aan heupspecialist Enrico de Visser dit uit te leggen. Dit gaan ze doen aan de hand van een ‘dummie’ heup. We konden natuurlijk kiezen voor een echte operatie maar veelal is dat voor jou, als patient, veel te onduidelijk. Met een ‘dummie’ zoals wij gebruikt hebben kun je alles heel duidelijk in beeld brengen.

Bekijk meer video’s van fysiosportief

Wil je meer video’s van fysiosportief bekijken? Bezoek ons videokanaal op YouTube en bekijk video’s over het voorkomen en behandelen van blessures, fysiotherapie oefeningen en ervaringen bij fysiosportief.

21 mei 2024
manueel-therapeut-vacature-groningen-fysiosportief

Vacature manueel therapeut bij fysiosportief Groningen

Wij zoeken een enthousiaste manueel therapeut voor ons manueel team van fysiosportief. Ben jij een afgestudeerd manueel therapeut, of in opleiding. Wil jezelf blijven ontwikkelen, samenwerken in een team enthousiaste fysiotherapeuten én word jij blij van manuele therapie. Dan maken we graag kennis met jou! Heb... Lees verder

20 mei 2024
esther-kort-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Esther, feestganger en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Esther kort, 22 jaar oud en woon in Groningen. In 2023 ben ik afgestudeerd en ook gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn stages en het werken, merkte ik dat... Lees verder