De ervaring bij fysiosportief van Mijke met fysiotherapie van Lotte

Ik kom al velen jaren af en toe bij fysiosportief voor verscheidene klachten. Bij Lotte begon ik aan een nieuw traject voor mijn langdurige rugpijn. Dit bood uitkomsten die ik zelf niet verwacht had. Ik kwam er sterker uit dan ik had gedacht. Ik heb nieuwe manieren gevonden on met de pijn om te gaan en om het te voorkomen.

Lotte is een super lieve, positieve en openhartige fysio die me liet inzien dat ik zelf meer kan dan ik dacht. Ik zal het sporten bij fysiosportief oprecht gaan missen. De begeleiding vond ik erg prettig en de plek heeft een ongedwongen en ontspannen sfeer. Hoe de behandeling fysiotherapie van Lotte was lees je via de knop hieronder.

ervaring-fysiosportief-groningen-maaike-lotte

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder