De ervaring bij fysiosportief van Mijke met fysiotherapie van Lotte

Ik kom al velen jaren af en toe bij fysiosportief voor verscheidene klachten. Bij Lotte begon ik aan een nieuw traject voor mijn langdurige rugpijn. Dit bood uitkomsten die ik zelf niet verwacht had. Ik kwam er sterker uit dan ik had gedacht. Ik heb nieuwe manieren gevonden on met de pijn om te gaan en om het te voorkomen.

Lotte is een super lieve, positieve en openhartige fysio die me liet inzien dat ik zelf meer kan dan ik dacht. Ik zal het sporten bij fysiosportief oprecht gaan missen. De begeleiding vond ik erg prettig en de plek heeft een ongedwongen en ontspannen sfeer. Hoe de behandeling fysiotherapie van Lotte was lees je via de knop hieronder.

ervaring-fysiosportief-groningen-maaike-lotte

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder