Demi en Leon kitesurfen voor de Hartstichting

Onze fysiotherapeuten Demi en Leon varen samen met honderden andere kitesurfers mee tijdens de vetste tocht die er maar is: de langste ééndaagse downwinder ter wereld! Hoek tot Helder!

Tel dit gegeven op bij de ruige omstandigheden van de Noordzee, de mooie langgerekte stranden die Nederland rijk is en je komt tot de tocht der tochten. Even heroïsch en afhankelijk van het weer als de Elfstedentocht, maar dan met klotsende golven en een harde zuidwester wind.

Sponsor de Hartstichting via Demi of Leon

Om hun avontuur nóg meer betekenis te geven brengen alle deelnemers minimaal 1500 euro sponsorgeld voor de Hartstichting mee. Met de 6e editie gaan alle kitesurfers proberen om één miljoen euro op te halen, want wetenschappers zijn bezig met het ontwikkelen van nieuwe methoden om de harten van patiënten met hartfalen volledig en blijvend te genezen. Ze ontwikkelen een behandeling om het hart buiten het lichaam te herstellen. Hier is veel geld voor nodig en daar willen Demi en Leon graag een steentje aan bijdragen samen met jou!

Demi en of Leon sponsoren? Dat kan via onderstaande link en vergeet niet, je helpt er de hartstichting mee! Samen!

Het windraam van de 6e editie gaat open op 19 augustus 2023 en loopt tot 5 november 2023. Dit betekent dat Hoek tot Helder op de eerste dag met de juiste omstandigheden binnen deze periode zal plaatsvinden. Deze zware tocht kan zowel in het weekend als op werkdagen plaatsvinden dus mocht je tijd en zin hebben dan kun je onze toppers komen aanmoedigen ergens onderweg aan de Nederlandse kust!

In dit artikel

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder