Luister de 3 fysiosportief podcasts over fysiotherapie voor duizeligheid

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks tijdens je behandeling, maar ook daaromheen. Bijvoorbeeld met deze podcast over fysiotherapie voor duizeligheid.

Deze podcast is gemaakt door de fysiotherapeuten van ons manueel team die gespecialiseerd zijn in fysiotherapie voor duizeligheid en gaat over de verschillende soorten duizeligheid, de werkwijze van het Duizeligheidscentrum te Apeldoorn en over hoe je duizeligheid kan behandelen met fysiotherapie.

fysiotherapie-duizeligheid-groningen-fysiosportief-podcast

Podcast over fysiotherapie voor duizeligheid

Deze podcast is opgenomen in het Duizeligheidscentrum te Apeldoorn. Een centrum binnen het Gelre ziekenhuis met veel kennis en kunde in het diagnosticeren en behandelen van duizeligheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking tussen verschillende specialisten. Door deze combinatie krijgen 9 van de 10 duizelaars een diagnose en de hierbij passende behandeling.

Vandaag gaan fysiosportief collega’s Bart Wevers en Pieter Prins praten met neuroloog Meinie Seelen(Gelre Ziekenhuis), KNO-arts Stephanie Winters (Gelre Ziekenhuis) en fysiotherapeut en fysiowetenschapper Hannah van Eijsden (Gelre Ziekenhuis) over Duizeligheid. Duizeligheid komt veel voor en het kan veel impact hebben op degene die hiermee kampt.

Deel 1 Podcast fysiotherapie voor duizeligheid
In deel 1 worden zowel de specialisten als de verschillende soorten duizeligheid geïntroduceerd.

Deel 2 Podcast fysiotherapie voor duizeligheid
In deel 2 wordt uitgelegd hoe de werkwijze in het Duizeligheidcentrum is. Op deze manier proberen wij uw verwachting en de realiteit zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen.

Deel 3 Podcast fysiotherapie voor duizeligheid
In deel 3 wordt dieper ingegaan op de verschillende soorten duizeligheid en de behandeling daarvan.

Luister meer podcasts van fysiosportief Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek dan ons podcastkanaal op Spotify.

In dit artikel

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder