Maak kennis met Jelke, chef en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Dag! Ik ben Jelke Tonkes! Ik ben in juli 2022 aan de slag gegaan als fysiotherapeut bij fysiosportief. Na een leerzame stage en het afronden van mijn studie mag ik mij nu onderdeel van dit topteam noemen.

Je kan me vinden op onze locaties bij de Munnekeholm en de Osloweg. Hier zie ik vooral knieblessures en schouderblessures maar ook voor andere sportblessures kan je bij mij terecht. Wanneer ik niet op een van deze locaties te vinden ben ik waarschijnlijk op het voetbalveld te vinden of loop ik een rondje hard door het mooie Groningen.

fysiostherapeut-jelke-fysiosportief-groningen

In dit artikel

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder