Maak kennis met manueel therapeut Manon van fysiosportief

Hallo ik ben Manon en sinds 2012 werk ik voor fysiosportief. De mensen die ik behandel variëren van jong tot oud, van sportief tot niet sportief en van amateur sporters tot topsporters en olympiërs. Mijn doel is altijd dat iemand zo snel mogelijk weet: Wat heb ik? Hoe lang gaat het duren? En wat kan ik er zelf aan doen?

Met mijn manuele therapie behandel ik vooral klachten aan de rug, nek, schouder, heup en enkels. Mijn behandeling bestaat over het algemeen uit manipulaties en/of mobilisaties en oefeningen.

Het belangrijkste vind ik dat je niet afhankelijk wordt van de therapie, maar zelf controle over je klachten krijgt. Samen maken we een behandelplan wat aansluit bij jouw doel en verwachtingen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt.

Naast mijn werk houd ik erg van tennissen, skiën en bootcamp. Naast deze sportieve dingen ben ik ook een levensgenieter, ik ga graag op vakantie, lekker uit eten of met vriendinnen gezellig bijkletsen op het terras.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina!

fysiotherapeut-manueel-therapeut-manon-huiskes-groningen
24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder