Maak kennis met onze sportfysiotherapeut Leon

Mijn naam is Leon Meijer, 47 jaar jong, woonachtig in het prachtige Drentse Eext en ben sinds 2016 werkzaam binnen fysiosportief. Bewegen zit in mijn bloed en het maakt niet uit hoe. Vroeger veel op de judomat gestaan, maar nu meer op het water te vinden om lekker te kitesurfen of te suppen.

Gestart als algemeen fysiotherapeut maar nu al jaren gepassioneerd NVFS sportfysiotherapeut. Mijn werkzaamheden liggen op het gebied van knie-, elleboog,- en schouder diagnostiek.

Verder vind ik het leuk om te werken, middels sportrevalidatie naar performance en return to play. Dus het gehele traject van ‘gewond’ tot hervatten van jouw specifieke sport.

Momenteel ben ik werkzaam op zowel op onze vestiging aan de Munnekeholm als wel op de Vechtstraat.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina!

fysiotherapeut-sportfysiotherapeut-leon-meijer-groningen
22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder