Maak kennis met onze sportfysiotherapeut Leon

Mijn naam is Leon Meijer, 47 jaar jong, woonachtig in het prachtige Drentse Eext en ben sinds 2016 werkzaam binnen fysiosportief. Bewegen zit in mijn bloed en het maakt niet uit hoe. Vroeger veel op de judomat gestaan, maar nu meer op het water te vinden om lekker te kitesurfen of te suppen.

Gestart als algemeen fysiotherapeut maar nu al jaren gepassioneerd NVFS sportfysiotherapeut. Mijn werkzaamheden liggen op het gebied van knie-, elleboog,- en schouder diagnostiek.

Verder vind ik het leuk om te werken, middels sportrevalidatie naar performance en return to play. Dus het gehele traject van ‘gewond’ tot hervatten van jouw specifieke sport.

Momenteel ben ik werkzaam op zowel op onze vestiging aan de Munnekeholm als wel op de Vechtstraat.

Wil je meer van me weten? Druk op de onderstaande knop en bezoek mijn eigen webpagina!

fysiotherapeut-sportfysiotherapeut-leon-meijer-groningen
19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder