Manuele therapie zorgt dat je gewrichten soepel en pijnvrij bewegen

Kun je je nek niet soepel draaien? Heb je last van tintelingen in je armen? Ben je regelmatig duizelig? Dan is het mogelijk dat je gewrichten niet goed bewegen. Wij helpen je dan met manuele therapie. 

Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Ze kijken naar de manier waarop je beweegt en zorgen dat je gewrichten weer soepel bewegen en je pijn afneemt.

Manueel therapeuten hebben na een studie fysiotherapie een driejarige vervolgopleiding voor manueel therapeut gevolgd. Maak kennis met onze manueel therapeuten via de knop hieronder.

manuele-therapie-groningen-fysiosportief-2

In dit artikel

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder