Manuele therapie zorgt dat je gewrichten soepel en pijnvrij bewegen

Kun je je nek niet soepel draaien? Heb je last van tintelingen in je armen? Ben je regelmatig duizelig? Dan is het mogelijk dat je gewrichten niet goed bewegen. Wij helpen je dan met manuele therapie. 

Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Ze kijken naar de manier waarop je beweegt en zorgen dat je gewrichten weer soepel bewegen en je pijn afneemt.

Manueel therapeuten hebben na een studie fysiotherapie een driejarige vervolgopleiding voor manueel therapeut gevolgd. Maak kennis met onze manueel therapeuten via de knop hieronder.

manuele-therapie-groningen-fysiosportief-2

In dit artikel

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder