Manuele therapie zorgt dat je gewrichten soepel en pijnvrij bewegen

Kun je je nek niet soepel draaien? Heb je last van tintelingen in je armen? Ben je regelmatig duizelig? Dan is het mogelijk dat je gewrichten niet goed bewegen. Wij helpen je dan met manuele therapie. 

Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Ze kijken naar de manier waarop je beweegt en zorgen dat je gewrichten weer soepel bewegen en je pijn afneemt.

Manueel therapeuten hebben na een studie fysiotherapie een driejarige vervolgopleiding voor manueel therapeut gevolgd. Maak kennis met onze manueel therapeuten via de knop hieronder.

manuele-therapie-groningen-fysiosportief-2

In dit artikel

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder