Orthopedisch chirurg Maurits vertelde ons over de behandeling van je schouder

Kennis delen is mooi! Daarom werken we bij fysiosportief ook veel aan dit soort mooie dankbare momenten. Zo ook vandaag!

Als derde moment van de leerlijn schouder hadden we orthopedisch chirurg Maurits Sietsma op bezoek. Op een ‘huiskamer’ manier bespraken we tal van casuïstiek en gingen we dieper in op bepaalde operatie technieken. Het was een genot om je te horen praten over je vak, Maurits! Bedankt en tot snel!

Fysiotherapie voor je schouder van fysiosportief

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen met fysiotherapie voor je schouder? Druk dan op de knop hieronder.

In dit artikel

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder