Valerie en Klaas helpen je met sportspecifieke revalidatie bij fysiosportief Groningen Osloweg 29

Hoi! Wij zijn Valerie en Klaas en helpen je aan het eind van je revalidatie graag om fit en vol vertrouwen weer te gaan sporten. Bij ons vestiging fysiosportief Osloweg 29 hebben we hier een mooie speeltuin voor gemaakt. Van basketbal tot hockey. Welke sport wil jij na een blessure weer oppakken?!

Op deze pagina

11 juni 2024
stabiliteitstraining-fysiotherapie-groningen-fysiosportief-4

Laurens helpt je met stabiliteitsoefeningen bij fysiosportief Friesestraatweg 18-5

Dag, mijn naam is Laurens en in 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Ik heb altijd al een passie voor bewegen gehad en deze is al begonnen vanaf dat ik ben geboren. Sinds dat ik mij kan herinneren hou ik van... Lees verder

11 juni 2024
ervaringen-fysiosportief-fysiotherapie-groningen.001

Ervaringen bij fysiosportief Groningen zie je in deze video over 2023 van Qualiview

Elke dag weer doen wij ons bestĀ om iedereen zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij onze behandeling ervaart. Dit doen we natuurlijk tijdens... Lees verder