De ervaring bij fysiosportief van Adri met fysiotherapie van Nico

2019 scheurde ik mijn kruisband af tijdens een simpel potje beach volleybal. Ik viel direct neer en hoorde de scheur van de kruisband. Je weet direct dat het klaar is qua competitie en ook weet je dat je een lang traject in gaat.

De revalidatie bij fysiosportief was lang, maar altijd de moeite waard. We hadden ook de pech dat COVID precies op het moment kwam dat ik eindelijk weer de zaal in zou mogen. Toch wist mijn fysiotherapeut Nico mij gemotiveerd te houden en hield hij me scherp. Elke minuut te laat waren 10 push ups voor de fysio training aan, om vervolgens een uur of half uur afgemat te worden.

ervaring-voorste-kruisband-fysiotherapie-fysiosportief-groningen

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

In dit artikel

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder