De ervaring bij fysiosportief van Job met rug fysiotherapie van Demi

Ik ben Job en in 2019 heb ik een dubbele hernia gehad, waardoor mijn leven als duursporter nogal veranderde. Een halve marathon was het maximale dat ik kon lopen en daar had ik dan 3 dagen last van. Inmiddels heb ik geaccepteerd dat hardlopen niet meer gaat zoals ik zou willen en heb ik alle focus op wielrennen gelegd. Dat heeft voor nieuwe ambities en doelen gezorgd. Demi van fysiosportief helpt mij daarbij.

Wekelijks ga ik naar Demi om mijn rug te laten behandelen. Zij zorgt ervoor, dat mijn rug voldoende flexibel blijft en dat mijn rugklachten, die af en toe de kop opsteken, snel verdwijnen. Hierdoor kan ik mijn programma uitvoeren en me goed voorbereiden.

ervaring-fysiosportief-groningen-demi-rug

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

In dit artikel

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder