De ervaring bij fysiosportief van Job met rug fysiotherapie van Demi

Ik ben Job en in 2019 heb ik een dubbele hernia gehad, waardoor mijn leven als duursporter nogal veranderde. Een halve marathon was het maximale dat ik kon lopen en daar had ik dan 3 dagen last van. Inmiddels heb ik geaccepteerd dat hardlopen niet meer gaat zoals ik zou willen en heb ik alle focus op wielrennen gelegd. Dat heeft voor nieuwe ambities en doelen gezorgd. Demi van fysiosportief helpt mij daarbij.

Wekelijks ga ik naar Demi om mijn rug te laten behandelen. Zij zorgt ervoor, dat mijn rug voldoende flexibel blijft en dat mijn rugklachten, die af en toe de kop opsteken, snel verdwijnen. Hierdoor kan ik mijn programma uitvoeren en me goed voorbereiden.

ervaring-fysiosportief-groningen-demi-rug

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

In dit artikel

17 juli 2024
fysio-rutger-van-der-veen-fysiosportief-groningen-

Maak kennis met Rutger, voetballer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Rutger van der Veen en ben sinds kort werkzaam bij fysiosportief. Daarnaast, ben ik ook als fysiotherapeut werkzaam bij de KNVB jeugd. Daar werk ik met enthousiaste/getalenteerde voetballers. Zelf... Lees verder

12 juli 2024
aanhoudende-pijn-chronisch-fysio-groningen-fysiosportief

Lotte en Laurens beantwoorden 5 vragen over fysiotherapie voor aanhoudende pijn

Hallo, wij zijn Lotte en Laurens, psychosomatisch fysiotherapeut en fysiotherapeut bij fysiosportief. Wij zijn geïnteresseerd in de wederzijdse invloed van de mentale en de fysieke gesteldheid van de mens. En wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen je bewegingsprobleem.... Lees verder