Kennismaken met stagiair fysiotherapie Valérie

Mijn naam is Valérie van Lynden, 27 jaar en 4e jaars student aan de Hanze Hogeschool. Voorafgaand aan mijn bachelor fysiotherapie heb ik de bachelor sportkunde afgerond, een complementaire combinatie.

In mijn vrije tijd ben ik veel op het hockeyveld te vinden. Dit in de rol als trainer-coach van GHBS JB1.

Na het afronden van mijn vierde jaar zou ik graag mijn weg vervolgen met de master sportfysio. Binnen de praktijk zal ik vooral veel te vinden zijn bij Manon en Olga.

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder