Kennismaken met stagiair fysiotherapie Valérie

Mijn naam is Valérie van Lynden, 27 jaar en 4e jaars student aan de Hanze Hogeschool. Voorafgaand aan mijn bachelor fysiotherapie heb ik de bachelor sportkunde afgerond, een complementaire combinatie.

In mijn vrije tijd ben ik veel op het hockeyveld te vinden. Dit in de rol als trainer-coach van GHBS JB1.

Na het afronden van mijn vierde jaar zou ik graag mijn weg vervolgen met de master sportfysio. Binnen de praktijk zal ik vooral veel te vinden zijn bij Manon en Olga.

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder