Welkom bij fysiosportief Groningen Rijksstraatweg 148

Welkom bij onze nieuwe fysiotherapiepraktijk aan de Rijksstraatweg 148 in Haren!

Vanaf deze week helpen onze fysiotherapeuten Jouke Jan, Marle en Dannie je hier met fysiotherapie. Onze sportfysiotherapeut Leon met sportfysiotherapie. En onze kinderfysiotherapeut Olga met kinderfysiotherapie.

fysiosportief-rijksstraatweg-148-haren-geopend

Onze fysiotherapiepraktijk aan de Rijksstraatweg 148 in Haren

fysiosportief Rijksstraatweg 148 is onze eerste vestiging buiten de stad Groningen. We verwelkomen je in een gezellige entree. En helpen je graag in een van onze behandelkamers, of in de trainingszaal. Ook werken we vanuit hier samen met fitnesscentrum The Gym. Lekker dichtbij. En optimaal ingericht voor uitdagende revalidatie.

Via de onderstaande foto’s krijg je alvast een indruk van onze praktijk. Wil je een afspraak maken voor een behandeling, of gewoon een kop koffie komen drinken? We maken graag een afspraak met je!

fysiosportief-rijksstraatweg-148-haren-geopend-3
fysiosportief-rijksstraatweg-148-haren-geopend-1
fysiosportief-rijksstraatweg-148-haren-geopend-2

In dit artikel

19 september 2023
fysiotherapie-haren-fysiosportief-rijksstraatweg148-1

Jouke Jan helpt je met fysiotherapie op de Rijksstraatweg 148 in Haren

Hallo, ik ben Jouke Jan en help je graag met fysiotherapie op onze vestiging aan de Rijksstraatweg 148 in Haren. Mijn interesse in het menselijk lichaam is mede ontstaan door mijn eigen ervaringen met blessures. Niets is zo vervelend als dat... Lees verder

19 september 2023
volleybal-donitas-fysiosportief-fysiotherapie-groningen-1

Pieter en Nico houden de volleyballers van Donitas blessurevrij

Deze week hebben collega Pieter en Nico de spelers van Donitas Heren 1 getest op hun kracht en stabiliteit, onder het mom van hun blessurepreventieweek voor aankomend seizoen. Op naar een mooie samenwerking tussen Donitas en fysiosportief! In dit artikel Volleybalvereniging Donitas Samenwerkingen... Lees verder