De ervaring bij fysiosportief van Jascha met hardloop fysiotherapie van Marle

Tijdens een potje voetbal met groep 8 heb ik mijn rechterenkel op drie plekken gebroken; de binnen-, buiten- en achterkant. Ik ben een fanatiek duursporter, ik houd van hardlopen en wielrennen en ik geef hardlooptraining aan studenten van GSAV Vitalis.

In het ziekenhuis was het spannend; het was onduidelijk of ik ooit weer (pijnvrij) zou kunnen hardlopen. Die periode was mentaal zwaar. Na de enkel zes weken niet te hebben belast, waarvan twee weken in het ziekenhuis aan een infuus met antibiotica vanwege ontstekingen te hebben gelegen, waren de breuken hersteld.

Ik heb al eerdere goede ervaringen met fysiosportief gehad. De eerste dag dat ik mijn enkel mocht belasten kon ik direct bij fysiosporief terecht voor revalidatie. Dit keer bij Marle Brenkman. De eerste weken vielen niet mee. Ik wilde te snel, ik had (gelukkig) geen ervaring met zo’n herstelproces.

ervaring-hardloop-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-jascha

Lees meer ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe je onze behandeling ervaart. Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen.

In dit artikel

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder