Luister de fysiosportief podcast over voeding en revalideren

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je bewegingsprobleem is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Natuurlijk doen we dit rechtstreeks tijdens je behandeling, maar ook daaromheen. Bijvoorbeeld met deze podcast over voeding en revalideren.

Deze podcast is gemaakt door de fysiotherapeuten van ons knieteam die gespecialiseerd zijn in fysiotherapie voor knie gerelateerde klachten en gaat over voeding in relatie tot revalideren.

Podcast over voeding en revalideren

Gast voor deze podcast is niemand minder dan voedingsdeskundige – misschien ook wel leefstijl deskundige – Carin Pool! Carin is diëtist en oprichtster van Carin Pool Voedingsbureau. Carin legt onze sportfysiotherapeut Leon uit wat het verschil is tussen vullen en voeden en welke waarde een goed voedingspatroon heeft in een succesvolle revalidatie. Deze is niet alleen een aanwinst voor jou als ‘patient’ maar ook zeker voor jou als fysiotherapeut.

Luister meer podcasts van fysiosportief Groningen

Wil je meer podcasts van fysiosportief luisteren? Bezoek dan ons podcastkanaal op Spotify.

In dit artikel

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder