Maak kennis met Martijn, kitesurfer en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor! Mijn naam is Martijn Langendijk, fysiotherapeut sinds 2018 en in de zomer van 2023 verwacht ik afgestudeerd te zijn als manueel therapeut.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook graag in beweging. Dat kan zijn in de vorm van hardlopen, als de wind niet waait suppen en als de wind wel waait kitesurfen. Het behandelen van deze sporters vind ik daarom ook een leuke uitdaging!

Ik ben gespecialiseerd in nekklachten, rugklachten en heup- of liesklachten. Ik behandel op de Munnekeholm 1 en Osloweg. Maak verder kennis met mij via de knop hieronder.

martijn-langendijk-fysiosportief-groningen

In dit artikel

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder