Nekklachten tijdens gravelen of mountainbiken?

Ben jij een toegewijde gravel of mountainbike warrior? Dan begrijp je de passie én de uitdagingen van deze geweldige sport als geen ander. Maar zoals je vast wel weet of hebt ervaren komen nekklachten vaak voor tijdens de beoefening van deze prachtsport.

Maak eens kennis met Dannie Snijder! Onze eigen fysiosportief superheld en dé expert op het gebied van nekklachten in relatie tot de fietssport! Met zijn enorme kennis en jarenlange fietservaring staat hij klaar om jou te helpen bij het verslaan of voorkomen van die vervelende nekpijn.

Het maakt niet uit of je nu een recreatieve fietser bent of een gepassioneerde gravelkampioen, Dannie begrijpt de unieke eisen van de sport en weet hoe hij nekklachten effectief kan aanpakken.

Maak eenvoudig een afspraak met Dannie in Haren via de knop hieronder.

fietsmeting-gravel-mountainbike

In dit artikel

15 april 2024
knie-fysiotherapeut-groningen-fysiosportief-leon

Knie fysiotherapeut Leon van fysiosportief was op bezoek bij OCON Orthopedische kliniek te Hengelo

Hallo, ik ben Leon Meijer en als gepassioneerd knie fysiotherapeut van fysiosportief Groningen, stapte ik op een prachtige dinsdagochtend rond 7.15 uur het gebouw van OCON Orthopedische kliniek te Hengelo binnen. Ooit vroeg Roy A.G. Hoogeslag om eens... Lees verder

09 april 2024

Esther Kort helpt u met fysiotherapie voor ouderdomsklachten

Misschien heeft u haar al eens zien rondlopen, maar dit is onze collega Esther bij fysiosportief. Wij hebben twee Esthers in ons team. Maar Esther Kort is degene die graag werkt met mensen die al wat langer meegaan, de 65 plussers. Met haar positieve,... Lees verder