De behandeling van nekklachten uitgelegd door Demi van fysiosportief

Heb je problemen met het bewegen van je nek of voelen je nek en schouder zwaar en moe aan? Dit heeft direct effect op je concentratie en dus op jouw dagelijks leven. 

Heb je klachten in de rest van je lichaam die veranderen door bewegingen met je nek? Vanuit je hersenen lopen zenuwen in banen langs je nek naar de rest van je lichaam. Een probleem van je nek kan daardoor een klacht in je armen of handen opleveren.

In onze behandeling zorgen wij eerst voor een optimale bewegelijkheid van je nekwervels. En een goede samenwerking in aanspanning en ontspanning van je nekspieren. Vervolgens leren wij je de houding en bewegingen vanuit je hoofd in je dagelijks leven zo slim mogelijk uit te voeren.

Omdat nekklachten invloed hebben op je concentratie, is het ook mogelijk dat deze invloed hebben op je emotie. Daarom ondersteunen wij onze behandeling met een objectieve meting die de verhouding zichtbaar maakt tussen je klachten en hoe je hiermee omgaat.

behandelingen-fysiotherapie-fysiosportief-groningen

In dit artikel

19 april 2024
rowan-fysio-fysiosportief-groningen

Maak kennis met Rowan, crossfitter en fysiotherapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Ik ben Rowan Noble en werk sinds 2021 bij fysiosportief. Door de professionele werkwijze, het sportieve team en de ijverige patiënten voelde ik me enorm op mijn plek. In mijn vrije tijd ben... Lees verder

17 april 2024
knie-fysiotherapie-ervaring-fysiosportief-fabian

De ervaring met knie fysiotherapie bij fysiosportief van Fabian

Mijn naam is Fabian Doddema, 34 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal delen over mijn reis naar herstel na mijn derde kruisbandoperatie. Het is een periode geweest vol uitdagingen en overwinningen, en ik ben blij voor de steun die ik heb... Lees verder