fysiosportief werkt samen met kliniek voor innovatieve orthopedie Orthoparc

Orthoparc is een kliniek voor innovatieve orthopedie. Orthoparc vind het voor de patiënt belangrijk dat voor of tijdens het revalidatietraject van de door hun geopereerde patiënten contact is met de lokale of regionale fysiotherapie praktijken zo ook fysiosportief te Groningen. Hiervoor heeft Orthoparc een hoogwaardig fysiotherapie netwerk opgericht, met als doel om onder andere ons als fysiosportief te ondersteunen in de behandeling van onze gezamenlijke patiënten.

Hoe de samenwerking tussen Orthoparc en fysiosportief is ontstaan

Soms kunnen klachten van een dusdanige ernstige of complexe aard zijn dat er aanvullende diagnostiek nodig is of dat er een orthopedisch chirurg naar de blessure/klacht moet kijken. In dat geval willen we jou als patient van ons snel en gedegen door kunnen verwijzen naar een orthopedisch specialist. Uiteraard gaat dit altijd via jouw huisarts want zo is het zorgstelsel in Nederland ingericht. Indien de huisarts je verwezen heeft naar de specialist is het van belang om het zorgtraject te kunnen blijven monitoren. Mede om deze reden is het netwerk van fysiotherapeuten opgericht. Goede adequate zorgverlening en communicatie zijn hierin een pre en daarom zijn we de samenwerking aangegaan. Om dit te kunnen verwezenlijken is de samenwerking in gang gezet.

Hoe fysiosportief en Orthoparc samenwerken

Sinds september 2019 is fysiosportief Groningen Expert-partner van Orthoparc en daar zijn we best trots op. Momenteel werken we samen op het gebied van de orthopedische zorg te weten knie en schouder klachten. Denk hierbij aan nabehandelingstrajecten van nieuwe knieën, voorste en achterste kruisband procedures, schouder stabilisaties en heupproblemen. Tevens zijn er door het jaar heen verschillende intervisie momenten, lezingen en management overleggen. Alles om de zorg rondom de patient zo efficiënt en adequaat mogelijk te houden. Mede door deze mooie samenwerking staan we beide in de Zorgkaart top 10! Iets om trost op te zijn en dankzij jou als klant.

fysiosportief-orthoparc-samenwerking

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

22 september 2023
hardloop-fysio-groningen-fysiosportief-2

Onze hardloop fysiotherapeuten vertellen je of je met dat pijntje nou door kan lopen of niet

Jouw vaste rondje door het stadspark, wekelijks met je loopgroep, af en toe een georganiseerde loop en natuurlijk de 4 mijl. Uit eigen ervaringen weten wij hoe heerlijk het is om vrijuit te kunnen lopen. Maar... Lees verder

22 september 2023
volleybal-donitas-fysiotherapie-fysiosportief-groningen-samenwerking

fysiosportief werkt samen met volleybalvereniging Donitas

Vanaf het seizoen 2023 werkt fysiosportief samen met Volleybalvereniging Donitas. We hopen op een sportief en mooi seizoen! fysiosportief staat klaar voor alle teams van Donitas als het gaat om blessures. Samenwerking Volleybalvereniging Donitas en fysiosportief fysiosportief is als clubfysio het komende seizoen het aanspreekpunt voor... Lees verder