fysiosportief werkt samen met kliniek voor innovatieve orthopedie Orthoparc

Orthoparc is een kliniek voor innovatieve orthopedie. Orthoparc vind het voor de patiënt belangrijk dat voor of tijdens het revalidatietraject van de door hun geopereerde patiënten contact is met de lokale of regionale fysiotherapie praktijken zo ook fysiosportief te Groningen. Hiervoor heeft Orthoparc een hoogwaardig fysiotherapie netwerk opgericht, met als doel om onder andere ons als fysiosportief te ondersteunen in de behandeling van onze gezamenlijke patiënten.

Hoe de samenwerking tussen Orthoparc en fysiosportief is ontstaan

Soms kunnen klachten van een dusdanige ernstige of complexe aard zijn dat er aanvullende diagnostiek nodig is of dat er een orthopedisch chirurg naar de blessure/klacht moet kijken. In dat geval willen we jou als patient van ons snel en gedegen door kunnen verwijzen naar een orthopedisch specialist. Uiteraard gaat dit altijd via jouw huisarts want zo is het zorgstelsel in Nederland ingericht. Indien de huisarts je verwezen heeft naar de specialist is het van belang om het zorgtraject te kunnen blijven monitoren. Mede om deze reden is het netwerk van fysiotherapeuten opgericht. Goede adequate zorgverlening en communicatie zijn hierin een pre en daarom zijn we de samenwerking aangegaan. Om dit te kunnen verwezenlijken is de samenwerking in gang gezet.

Hoe fysiosportief en Orthoparc samenwerken

Sinds september 2019 is fysiosportief Groningen Expert-partner van Orthoparc en daar zijn we best trots op. Momenteel werken we samen op het gebied van de orthopedische zorg te weten knie en schouder klachten. Denk hierbij aan nabehandelingstrajecten van nieuwe knieën, voorste en achterste kruisband procedures, schouder stabilisaties en heupproblemen. Tevens zijn er door het jaar heen verschillende intervisie momenten, lezingen en management overleggen. Alles om de zorg rondom de patient zo efficiënt en adequaat mogelijk te houden. Mede door deze mooie samenwerking staan we beide in de Zorgkaart top 10! Iets om trost op te zijn en dankzij jou als klant.

fysiosportief-orthoparc-samenwerking

Lees meer over de samenwerkingen van fysiosportief

2 weten meer dan 1. En hoe leuk is het om als fysiotherapeut af en toe even de behandelkamer uit te gaan en samen een revalidatie te begeleiden of een mooi plan te bespreken?! Daarom werken we graag samen. Bijvoorbeeld met andere fysiotherapeuten, medisch specialisten en sportverenigingen.

19 februari 2024
fysiosportief-ervaring-rick-spierklachten-fysiotherapie

De ervaring met fysiotherapie voor zijn spierklachten van Rick bij Henk

Dit is voor het eerst sinds tijden dat ik terug denk aan het moment dat ik te horen kreeg dat ik de spierziekte Limb-girdle spierdystrofie heb. Het is relatief snel een onderdeel geworden van mijn dagelijkse doen en laten. Natuurlijk duurde... Lees verder

13 februari 2024
pieter-bouma-manueel-therapeut-groningen-fysiosportief

Maak kennis met Pieter, ervaren manueel therapeut bij fysiosportief

Fysiotherapie is mensenwerk. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Mijn naam is Pieter Bouma, parttime en nog maar kort officieel werkzaam binnen fysiosportief. Naar ik verwacht kan ik met mijn 40 jarige ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist van spieren en... Lees verder