Maak kennis met het team van schouder fysiotherapeuten van fysiosportief

Een aantal van onze fysiotherapeuten werkt zo goed met elkaar samen, dat ze hiervoor een team hebben gevormd. Zo is ons schouderteam bijvoorbeeld gestart door Frederik en Leon. Beide ervaren in het onderzoek en de behandeling van schouderklachten. En lid van Schoudernet Noord. Bij dit team aangesloten zijn ook Rowan, Klaas en Jelke.

Frederik, Leon, Rowan, Klaas en Jelke vinden dat jouw schouderklacht alleen de beste zorg krijgt, als er snel door verschillende disciplines naar je schouder gekeken kan worden. Daarom hebben zij direct contact met sportartsen en orthopeden. Dit maakt het mogelijk alles rond jouw schouderklacht continu te monitoren en optimaal op elkaar af te stemmen. Teamwork!

Ons schouderteam helpt je op onze vestigingen aan de Munnekeholm 1 en Osloweg 29. Waar we alle faciliteiten hebben om jouw schouder weer zo sterk en stabiel mogelijk te maken.

schouder-fysiotherapeuten

In dit artikel

24 april 2024
fysiosportief-haren-rijksstraatweg-148-harens-lyceum

De leerlingen van het Harens Lyceum bezochten fysiosportief Haren Rijksstraatweg 148

Wat een energieke ochtend bij fysiosportief! Het Harens Lyceum bracht vandaag een bezoekje aan ons voor een kijkje achter de schermen van het fysiotherapeutische werk. We deelden onze dagelijkse avonturen als fysiotherapeut en trapten de ochtend af met een warming-up, daarna gingen... Lees verder

23 april 2024
manueel-therapeut-groningen-fysiosportief-2

Pieter van fysiosportief helpt je met manuele therapie

Manuele therapie is gespecialiseerde fysiotherapie voor onderzoek en behandeling van de bewegingen van je gewrichten. Onze manueel therapeut Pieter is een van de manueel therapeuten van fysiosportief en helpt je met manuele therapie. Manuele therapie... Lees verder